Algamar Algen en Champignons 100gr
Algamar
Beschrijving
Wilde Atlantische Wakame-algen (Undaria pinnatifida) en Shiitake-paddenstoel (Lentinula edodes)
Hoe kunnen we het consumeren?
- Rauw: voeg toe aan salades na 20 minuten weken, of licht roosteren in de oven of koekenpan.
- Gekookt: kook gedurende 20 minuten en breng op smaak met rijst, groenten, aardappelen, pasta, couscous, gierst, polenta, griesmeel, soepen.
- Sofrita: met uien voor pasta, empanadas, pizza's, quiches.
- Gestoomd: 20 minuten met andere groenten.
Hoe kunnen we het consumeren?
- Rauw: voeg toe aan salades na 20 minuten weken, of licht roosteren in de oven of koekenpan.
- Gekookt: kook gedurende 20 minuten en breng op smaak met rijst, groenten, aardappelen, pasta, couscous, gierst, polenta, griesmeel, soepen.
- Sofrita: met uien voor pasta, empanadas, pizza's, quiches.
- Gestoomd: 20 minuten met andere groenten.
Eigenschappen
- Verwijzing8437002393977
- MerkAlgamar
Meningen van de klanten
Algamar Algen en Champignons 100gr