Algamar Wakame zeewier 50 gr
Algamar
Beschrijving
Als een gigantisch eikenblad groeit het aan de kust van Galicië en kan het 1,5 m hoog worden. Rijk aan calcium, jodium, eiwitten en vezels, het is een van de meest geschikte om rauw te eten in salades en om te beginnen met zeewier, vanwege de grote veelzijdigheid: in soepen, rijst, met andere groenten, in de oven, eenvoudig gekookt, in empanadasvullingen, enz.
Wild Atlantisch zeewier, diep water en fijne smaak. Rijk aan goed verteerbare eiwitten, minerale zouten (uitzonderlijke bijdrage van calcium), magnesium, fosfor, jodium en vezels.
Hoe kunnen we het consumeren?
- Rauw: Hak en laat 15 minuten weken, maak schoon als er schelpen zijn en voeg toe aan de salade.
- Gekookt: Kook 20 minuten met soep, groenten, aardappelen, rijst, haver, gierst, polenta, griesmeel, etc.
- Sofrita: Met uien voor pasta, empanadas, pizza's, quiches, etc.
- Gestoomd: heerlijk als bijgerecht bij groenten.
Wild Atlantisch zeewier, diep water en fijne smaak. Rijk aan goed verteerbare eiwitten, minerale zouten (uitzonderlijke bijdrage van calcium), magnesium, fosfor, jodium en vezels.
Hoe kunnen we het consumeren?
- Rauw: Hak en laat 15 minuten weken, maak schoon als er schelpen zijn en voeg toe aan de salade.
- Gekookt: Kook 20 minuten met soep, groenten, aardappelen, rijst, haver, gierst, polenta, griesmeel, etc.
- Sofrita: Met uien voor pasta, empanadas, pizza's, quiches, etc.
- Gestoomd: heerlijk als bijgerecht bij groenten.
Eigenschappen
- Verwijzing8437002393816
- Hoeveelheid50 gr
- MerkAlgamar
Meningen van de klanten
Algamar Wakame zeewier 50 gr