Algamar Kombu zeewier 50 gr
Algamar
Beschrijving
Groot van formaat en bruin van kleur, het leeft op een gemiddelde diepte van 12 m. Vooral rijk aan alginezuur, het heeft een vlezige consistentie en wordt gebruikt bij het koken voor smaak of als groente. Het glutaminezuur verzacht de groenten. Het heeft een verzadigend effect en is rijk aan mineralen, vooral calcium en magnesium.
Hoe kunnen we het consumeren?
- Oven: 5 minuten bakken op 200 ° C zonder te weken, of door een zeer hete pan laten gaan. Voor soepen, groenten, stoofschotels, tortilla's, empanadas.
- Gekookt: 20 minuten in een snelkookpan of 1 uur in kokend water, samen met de groenten (linzen, kikkererwten, enz.)
- Maak schoon als er sporen van schelpen zijn
Hoe kunnen we het consumeren?
- Oven: 5 minuten bakken op 200 ° C zonder te weken, of door een zeer hete pan laten gaan. Voor soepen, groenten, stoofschotels, tortilla's, empanadas.
- Gekookt: 20 minuten in een snelkookpan of 1 uur in kokend water, samen met de groenten (linzen, kikkererwten, enz.)
- Maak schoon als er sporen van schelpen zijn
Eigenschappen
- Verwijzing8437002393847
- Hoeveelheid50 gr
- MerkAlgamar
Meningen van de klanten
Algamar Kombu zeewier 50 gr