Algamar Zeespaghetti Zeewier 100 gr
Algamar
Beschrijving
De langgerekte en smalle vormen geven de naam aan dit uitbundige bruine zeewier, erg lekker en frequent in diepe kustgebieden met geagiteerd water. Rijk aan vezels, heeft een uitzonderlijk ijzergehalte en een smaak die doet denken aan inktvis. Zowel rauw als gekookt, vanwege de textuur en smaak, is het een van de zeewieren met de meeste persoonlijkheid en succes onder de Atlantische variëteiten.
Hoe kunnen we het consumeren?
- Rauw: Snijd, laat 30 minuten weken in gezouten water en voeg toe aan de salade.
- Gekookt: gekookt met andere groenten, gestoomd 2-30 min. of met rijst, stoofschotels, gebakken, gevuld met empanadas en pizza's.
- Gebakken: zoals gehavende inktvis. Verbrand eerst, beslag, bak en besprenkel met citroen.
Hoe kunnen we het consumeren?
- Rauw: Snijd, laat 30 minuten weken in gezouten water en voeg toe aan de salade.
- Gekookt: gekookt met andere groenten, gestoomd 2-30 min. of met rijst, stoofschotels, gebakken, gevuld met empanadas en pizza's.
- Gebakken: zoals gehavende inktvis. Verbrand eerst, beslag, bak en besprenkel met citroen.
Eigenschappen
- Verwijzing8437002393106
- Hoeveelheid100 gr
- MerkAlgamar
Meningen van de klanten
Algamar Zeespaghetti Zeewier 100 gr