Algamar Dulse zeewier 100 gr
Algamar
Beschrijving
Het was al bekend bij de oude Kelten, maar het voorkwam scheurbuik bij zeilers omdat het rijk was aan vitamine C. Het valt ook op door zijn proteïnen en uitzonderlijk kaliumgehalte. Roodachtig van kleur, het geeft kleurrijke en opvallende salades en snelle gerechten, zelfs zonder eerst te weken. Het is een van de meest geschikte om de algen rauw of in soepen te proeven, vanwege zijn delicate smaak en aroma
Hoe kunnen we het consumeren?
- Rauw: in stukjes snijden en 2 minuten laten weken, de resterende schelpen opruimen en aan de salade toevoegen.
- Gekookt: voor soepen en snelle gerechten, blancheer of voeg aan het einde toe. Groenten, havermoutsoep, noedels, couscous, tortilla, polenta, gierst, quinoa.
Hoe kunnen we het consumeren?
- Rauw: in stukjes snijden en 2 minuten laten weken, de resterende schelpen opruimen en aan de salade toevoegen.
- Gekookt: voor soepen en snelle gerechten, blancheer of voeg aan het einde toe. Groenten, havermoutsoep, noedels, couscous, tortilla, polenta, gierst, quinoa.
Eigenschappen
- Verwijzing8437002393014
- Hoeveelheid100 gr
- MerkAlgamar
Meningen van de klanten
Algamar Dulse zeewier 100 gr