Algamar Agar Strips 50gr
Algamar
Beschrijving
Het is marinegelatine van de hoogste kwaliteit. Deze oplosbare vezel, gewonnen uit de alg Gelidium sesquipedale, heeft een neutrale smaak. Vanwege zijn grote zuiverheid wordt het ook gebruikt in onderzoek (microbiologie). 100% plantaardig. Bevredigend en weinig calorieën.
Hoe kunnen we het consumeren?
- Om gelatine te maken: kook 9 strips (ongeveer 2-3 gram) per 1/2 liter vloeistof (water, melk, shakes, smoothie, compotes, jam, soep of puree) gedurende 15 minuten. Laat afkoelen in een vorm.
- Voor custardconsistentie: 9 strips per liter. Laat het afkoelen.
- In desserts: eenmaal gekookt, warm in vormen met gehakt fruit, cakes, custards, custards, crèmes, sorbets. Laat het afkoelen.
- Gezouten gerechten: dikke stoofschotels, puree, sauzen of zoute cakes.
- In salades: laat de reepjes enkele minuten weken en voeg toe.
Hoe kunnen we het consumeren?
- Om gelatine te maken: kook 9 strips (ongeveer 2-3 gram) per 1/2 liter vloeistof (water, melk, shakes, smoothie, compotes, jam, soep of puree) gedurende 15 minuten. Laat afkoelen in een vorm.
- Voor custardconsistentie: 9 strips per liter. Laat het afkoelen.
- In desserts: eenmaal gekookt, warm in vormen met gehakt fruit, cakes, custards, custards, crèmes, sorbets. Laat het afkoelen.
- Gezouten gerechten: dikke stoofschotels, puree, sauzen of zoute cakes.
- In salades: laat de reepjes enkele minuten weken en voeg toe.
Eigenschappen
- Verwijzing8437002393953
- MerkAlgamar
Meningen van de klanten
Algamar Agar Strips 50gr