Biogra Biologische Polenta Corn Semolina 500 gr

Biogra

Niet op voorraad

  • Controleer beschikbaarheid Informeer me

Maak je bespaart pak

Biologische Polenta Corn Semolina 500 gr
Biologische Polenta Corn Semolina 500 gr

Beschrijving

Polenta is een griesmeel verkregen uit maïs, hoewel dit biologische graan ook kan worden gewonnen uit rogge of tarwe. Het wordt voornamelijk verkregen door het malen van de maïskorrel, die eerder is ontleed en ontgast, door een kalibratieproces is gegaan en zonder toevoeging van kleurstoffen of conserveermiddelen.

Zijn grote energetische kracht en zijn hoog gehalte aan natuurlijke vitamines maken het griesmeel van maïs tot een zeer voedzaam product en een grote aantrekkingskracht op het dieet, terwijl het een basiselement vormt in de keuken van veel landen.

Het wordt gebruikt bij de bereiding van pap, puree en halfgekookte pasta, voor het bereiden van eenvoudige gerechten of als bijgerecht.

Gebruiksaanwijzing:

- Het kan geroosterd, gebakken of gebakken geserveerd worden en wordt dan gebruikt als een soort brood.

- In het zuiden van Trentino is het gebruikelijk om polenta te maken met toevoeging van aardappelen. Om dit "polenta di patate" te maken, volstaat het om in kokend water wat aardappelen in blokjes of plakjes te snijden, als ze zacht genoeg zijn worden ze in de pan of pan geplet en wordt het maïsmeel naar smaak toegevoegd.

- Tegen het einde van het kookproces kun je stukjes salami, kaas, gebakken uitjes, etc. toevoegen

Eigenschappen

  • Verwijzing8426904170120
  • Hoeveelheid500 gr
  • MerkBiogra

Meningen van de klanten

Biogra Biologische Polenta Corn Semolina 500 gr

Biologische Polenta Corn Semolina 500 gr

Jouw beoordeling

Zou je dit aanbevelen?