CFN Digest Fs 60 capsules
CFN
Beschrijving
CFN Digest FS Axis is een voedingssupplement op basis van actieve ingrediënten die het spijsverteringsproces ondersteunen.
Eigenschappen van de actieve ingrediënten:
Kurkuma: wordt een ideale specerij om de lever op een volledig natuurlijke manier te beschermen, dankzij de aanwezigheid van curcumine, cafeïnezuur, borneol, eugenol en turmenon, alle stoffen met hepatoprotectieve werking (dwz ze helpen de levercellen te beschermen). Kurkuma is een uitstekend tonicum voor het spijsverteringssysteem, dus het is erg interessant om de spijsvertering te vergemakkelijken en te verbeteren, vooral als er een langzame of zware spijsvertering is. Het gebruik ervan is erg nuttig bij dyspepsie en vooral bij een type chronische gastritis waarbij hypochloorhydrie (gebrek aan zuurafscheiding in de maag) wordt geproduceerd. Het is ook nuttig om de vertering van vetten te vergemakkelijken, dankzij het cholagogue-effect, daarom is het zo interessant in geval van overvloedige en overmatige maaltijden. Kurkuma is rijk aan zingiberene, een actieve stof die opvalt door zijn eigenschappen tegen maagzweren. Het biedt ook 1-fenyl-hydroxy-N-pentaan, een systeem dat secreties van pancreas, septrine en secretine kan stimuleren. Bovendien helpt het om de maag-pH te behouden. In het geval van gas en winderigheid helpt kurkuma van nature om ze te verminderen, dankzij de windafdrijvende eigenschappen die helpen om gas uit de darm te verdrijven, en daarom is het geschikt voor het verlichten van darmgas. Kurkuma heeft een nuttig ontstekingsremmend effect om de symptomen te verminderen die gepaard gaan met reumatoïde artritis en carpaal tunnelsyndroom. Dit wordt aangetoond door talrijke wetenschappelijke studies die de ontstekingsremmende eigenschappen van curcumine hebben bewezen.
Betaine: Betaine HCL is een niet-essentiële voedingsstof en een bron van zoutzuur, een chemische stof die van nature in de maag ontstaat en vetten en eiwitten afbreekt. Het is nodig voor de stofwisseling (opname) van eiwitten, calcium, vitamine B12 en ijzer. Door de lage pH van het zoutzuur van de maag kan het bacteriën en micro-organismen verteren die mogelijk zijn ingenomen. Er zijn geen voedselbronnen van Betaine HCL, maar het komt van nature voor in de pariëtale cellen van de maag.
Pancreatin: Dit is een mengsel van spijsverteringsenzymen die van nature in de darmen voorkomen. Spijsverteringsenzymen zijn complexe eiwitten die betrokken zijn bij de spijsvertering en die chemische veranderingen in andere stoffen veroorzaken. Ze werken optimaal bij specifieke temperatuur en pH. Ze zorgen voor de vertering van vetten, eiwitten en suikers. Spijsverteringsenzymen zijn onder meer pancreasenzymen, plantenzymen en enzymen afkomstig van schimmels. Er zijn 3 klassen spijsverteringsenzymen: proteolytische enzymen, nodig om eiwitten te verteren; lipasen, nodig om vetten te verteren; en amylasen, nodig om koolhydraten te verteren.
Pepsin: Pepsin is een spijsverteringsenzym dat als pepsinogeen in de maag vrijkomt. Het vrijkomen van zoutzuur stimuleert het vrijkomen van deze basisvorm van pepsine. Wanneer pepsinogeen in de maag wordt blootgesteld aan zoutzuur, ontvouwt het pepsinogeen zich en breekt het af in pepsine. De belangrijkste functie van pepsine is het afbreken van eiwitten in voedsel, zoals la en los, in kleinere stukjes (polypeptiden). Het breekt eiwitten alleen op bepaalde punten af, dus het eiwit wordt niet volledig verteerd op aminozuurniveau. Om dat te laten gebeuren, moet het voedsel in de darmen terechtkomen, waar andere enzymen het verteringsproces voltooien.
Papaïne: is een proteolytisch enzym, dat wil zeggen het vermogen om de eiwitten van het voedsel te verteren en de maagzuren te neutraliseren, wat de spijsvertering bevordert en de vorming van gassen vermijdt. Het is vergelijkbaar met de pepsine die wordt aangetroffen in maagsap of de trypsine die aanwezig is in pancreas. Het wordt verkregen door extractie van de witte vloeistof door enkele sneden in de groene papaja en de bladeren van de papaja.
Bromelaïne: het is een spijsverteringsenzym van proteïne-aard, vergelijkbaar met dat van ons organisme en dat geeft ons een grote hoeveelheid medicinale effecten. Het kan een goed alternatief zijn als ontstekingsremmer, voor pijnvermindering en als hulpmiddel bij de spijsvertering. Het is een stof die we vinden in de familie van bromelia's, voornamelijk in de ananas en vooral in de stengel. Het maakt deel uit van de groep polyfenolen (geweldige antioxidanten). Het is bewezen dat het werkt door eiwitten af te breken, ze om te zetten in aminozuren en peptiden, kleine moleculen die kunnen worden geabsorbeerd, het remt ook de prostaglandinen die ontstekingen veroorzaken, en stimuleert bovendien de vorming van enzymen die het eiwit dat het omgeeft afbreken. het ontstoken gebied.
Trypsine: is een peptidase-enzym dat de peptidebindingen van de prostaglandinen verbreekt
Eigenschappen van de actieve ingrediënten:
Kurkuma: wordt een ideale specerij om de lever op een volledig natuurlijke manier te beschermen, dankzij de aanwezigheid van curcumine, cafeïnezuur, borneol, eugenol en turmenon, alle stoffen met hepatoprotectieve werking (dwz ze helpen de levercellen te beschermen). Kurkuma is een uitstekend tonicum voor het spijsverteringssysteem, dus het is erg interessant om de spijsvertering te vergemakkelijken en te verbeteren, vooral als er een langzame of zware spijsvertering is. Het gebruik ervan is erg nuttig bij dyspepsie en vooral bij een type chronische gastritis waarbij hypochloorhydrie (gebrek aan zuurafscheiding in de maag) wordt geproduceerd. Het is ook nuttig om de vertering van vetten te vergemakkelijken, dankzij het cholagogue-effect, daarom is het zo interessant in geval van overvloedige en overmatige maaltijden. Kurkuma is rijk aan zingiberene, een actieve stof die opvalt door zijn eigenschappen tegen maagzweren. Het biedt ook 1-fenyl-hydroxy-N-pentaan, een systeem dat secreties van pancreas, septrine en secretine kan stimuleren. Bovendien helpt het om de maag-pH te behouden. In het geval van gas en winderigheid helpt kurkuma van nature om ze te verminderen, dankzij de windafdrijvende eigenschappen die helpen om gas uit de darm te verdrijven, en daarom is het geschikt voor het verlichten van darmgas. Kurkuma heeft een nuttig ontstekingsremmend effect om de symptomen te verminderen die gepaard gaan met reumatoïde artritis en carpaal tunnelsyndroom. Dit wordt aangetoond door talrijke wetenschappelijke studies die de ontstekingsremmende eigenschappen van curcumine hebben bewezen.
Betaine: Betaine HCL is een niet-essentiële voedingsstof en een bron van zoutzuur, een chemische stof die van nature in de maag ontstaat en vetten en eiwitten afbreekt. Het is nodig voor de stofwisseling (opname) van eiwitten, calcium, vitamine B12 en ijzer. Door de lage pH van het zoutzuur van de maag kan het bacteriën en micro-organismen verteren die mogelijk zijn ingenomen. Er zijn geen voedselbronnen van Betaine HCL, maar het komt van nature voor in de pariëtale cellen van de maag.
Pancreatin: Dit is een mengsel van spijsverteringsenzymen die van nature in de darmen voorkomen. Spijsverteringsenzymen zijn complexe eiwitten die betrokken zijn bij de spijsvertering en die chemische veranderingen in andere stoffen veroorzaken. Ze werken optimaal bij specifieke temperatuur en pH. Ze zorgen voor de vertering van vetten, eiwitten en suikers. Spijsverteringsenzymen zijn onder meer pancreasenzymen, plantenzymen en enzymen afkomstig van schimmels. Er zijn 3 klassen spijsverteringsenzymen: proteolytische enzymen, nodig om eiwitten te verteren; lipasen, nodig om vetten te verteren; en amylasen, nodig om koolhydraten te verteren.
Pepsin: Pepsin is een spijsverteringsenzym dat als pepsinogeen in de maag vrijkomt. Het vrijkomen van zoutzuur stimuleert het vrijkomen van deze basisvorm van pepsine. Wanneer pepsinogeen in de maag wordt blootgesteld aan zoutzuur, ontvouwt het pepsinogeen zich en breekt het af in pepsine. De belangrijkste functie van pepsine is het afbreken van eiwitten in voedsel, zoals la en los, in kleinere stukjes (polypeptiden). Het breekt eiwitten alleen op bepaalde punten af, dus het eiwit wordt niet volledig verteerd op aminozuurniveau. Om dat te laten gebeuren, moet het voedsel in de darmen terechtkomen, waar andere enzymen het verteringsproces voltooien.
Papaïne: is een proteolytisch enzym, dat wil zeggen het vermogen om de eiwitten van het voedsel te verteren en de maagzuren te neutraliseren, wat de spijsvertering bevordert en de vorming van gassen vermijdt. Het is vergelijkbaar met de pepsine die wordt aangetroffen in maagsap of de trypsine die aanwezig is in pancreas. Het wordt verkregen door extractie van de witte vloeistof door enkele sneden in de groene papaja en de bladeren van de papaja.
Bromelaïne: het is een spijsverteringsenzym van proteïne-aard, vergelijkbaar met dat van ons organisme en dat geeft ons een grote hoeveelheid medicinale effecten. Het kan een goed alternatief zijn als ontstekingsremmer, voor pijnvermindering en als hulpmiddel bij de spijsvertering. Het is een stof die we vinden in de familie van bromelia's, voornamelijk in de ananas en vooral in de stengel. Het maakt deel uit van de groep polyfenolen (geweldige antioxidanten). Het is bewezen dat het werkt door eiwitten af te breken, ze om te zetten in aminozuren en peptiden, kleine moleculen die kunnen worden geabsorbeerd, het remt ook de prostaglandinen die ontstekingen veroorzaken, en stimuleert bovendien de vorming van enzymen die het eiwit dat het omgeeft afbreken. het ontstoken gebied.
Trypsine: is een peptidase-enzym dat de peptidebindingen van de prostaglandinen verbreekt
Eigenschappen
- Verwijzing8427729003327
- Eenheden60 caps
- MerkCFN
Meningen van de klanten
CFN Digest Fs 60 capsules