GHF Gistbier 500 mg 250 tabletten
GHF
Beschrijving
Biergist Biergist is het bijproduct dat ontstaat door de fermentatie van bier door de bacterie Saccharomyces cerevisae. Om ongebonden gist te verkrijgen, wordt de gist die resulteert in het brouwen gezuiverd, waardoor wassen en andere niet-voedzame producten worden verwijderd. Biergist wordt gebruikt vanwege zijn hoge voedingswaarde; Het is rijk aan eiwitten (50%), koolhydraten (35%), mineralen (10%) en vitamines B. Ten eerste zijn de eiwitten die het bevat van hoge biologische waarde. Het biedt zowel essentiële als sommige niet-essentiële aminozuren. Het asparaginezuurgehalte helpt bijvoorbeeld de lever te beschermen tegen mogelijke vergiftiging, met name door ammoniumderivaten. Ten tweede zijn de koolhydraten die het bevat verbindingen, dat wil zeggen polysachariden, sommige van deze vezels (cellulose) en andere koolhydraten met langzame absorptie, wat betekent voortdurende energie zonder de glycemische index te verhogen. Ten derde is het gehalte aan kalium en fosfor belangrijk in mineralen, en in mindere mate magnesium, selenium, calcium en mangaan. Tenslotte bevat biergist aanzienlijke hoeveelheden B-vitamines, met name B1 (thiamine) .B-vitamines zijn essentieel voor de enzymatische reacties van eiwitten, koolhydraten en lipiden. Het enige nadeel van gist is de bittere smaak, maar bij het losmaken van de gist heeft de consument alle voedingsstoffen zonder de onaangename smaak. Hoe te gebruiken: Neem 4-5 tabletten per dag, tussen de maaltijden. Presentatie: pakket van 600 tabletten van 500 mg.
Eigenschappen
- Verwijzing8431081004106
- MerkGHF
- Eenheden
Meningen van de klanten
GHF Gistbier 500 mg 250 tabletten