Lamberts Groene thee 5000 mg

Lamberts

25,70
Op voorraad
Koop één eenheid voor €25,70

  • 25,70

Maak je bespaart pak

Verzending en 23 sep. 2024
Koop meer dan een eenheid en bespaar Meer producten, meer korting.

+ info

Betaal met .

Groene thee 5000 mg
Groene thee 5000 mg
Groene thee 5000 mg

Beschrijving

Volgens de Chinese legende werd groene thee voor het eerst gedronken rond 2700 voor Christus, toen een keizer zittend onder een theestruik een paar bladeren in zijn kop heet water zag vallen en het brouwsel nipte.

Het groene thee-extract dat in dit Lamberts-product wordt gebruikt, is geconcentreerd om een hoog niveau van de actieve ingrediënten te garanderen , catechines genaamd , die 250 mg per tablet leveren.

Voor Lamberts om de allerbeste kwaliteit en een hoog niveau van actieve ingrediënten te garanderen, wordt het extract verkregen uit hele groene theebladeren die jong zijn geoogst en zonder dat de bladeren zijn gefermenteerd: (het proces dat groene thee in zwarte thee omzet) .

Slechts één van deze tabletten is gelijk aan ½ liter traditioneel gebrouwen groene thee, maar met een cafeïnegehalte een fractie van normale thee.

Groene thee is de laatste tijd populair geworden en wordt door sommigen beschouwd als een 'superfood' vanwege de hoge antioxidantactiviteit.

Veel mensen die gevoelig zijn voor cafeïne, willen er misschien geen grote hoeveelheden van drinken, omdat elke kop ongeveer 4 mg mg cafeïne bevat.

Eigenschappen

  • Verwijzing5055148409050
  • Eenheden60 caps
  • MerkLamberts
  • SpectrumLamberts Hierbas

Meningen van de klanten

Lamberts Groene thee 5000 mg

Groene thee 5000 mg

Jouw beoordeling

Zou je dit aanbevelen?