Lamberts Natuurlijke vitamine E 400 IE 180 capsules

Lamberts

45,77
Op voorraad
Koop één eenheid voor €45,77

  • 45,77

Maak je bespaart pak

Verzending en 23 sep. 2024
Koop meer dan een eenheid en bespaar Meer producten, meer korting.

+ info

Betaal met .

Natuurlijke vitamine E 400 IE 180 capsules
Natuurlijke vitamine E 400 IE 180 capsules
Natuurlijke vitamine E 400 IE 180 capsules

Beschrijving

Vitaminen zijn een groep organische voedingsstoffen die essentieel zijn om chemische processen in het lichaam te reguleren .

Over het algemeen kan het lichaam ze niet synthetiseren, dus moeten ze worden verkregen door voedsel of in de vorm van voedingssupplementen.

Er zijn twee hoofdgroepen vitamines: in vet oplosbare vitamines, zoals vitamine A, D en E, die kunnen worden opgelost in vetten en in het lichaam worden opgeslagen, en in water oplosbare vitamines, zoals vitamine B en C, oplosbaar in water en niet beschikbaar voor het lichaam. kan opslaan.

Het is wetenschappelijk bewezen dat natuurlijke vitamine E (d-alfa-tocoferol) tweemaal zo krachtig is als zijn synthetische tegenhanger (dl-alfa-tocoferol) en door veel onderzoekers is uitgeroepen tot een van de belangrijkste antioxidanten in de voeding die de mens kent.

Vitamine E beschermt elke cel in het lichaam tegen oxidatieve stress veroorzaakt door reactieve verbindingen die 'vrije radicalen' worden genoemd, en deze beschermende eigenschappen hebben vitamine E in het centrum van wereldwijd onderzoek geplaatst.

LAMBERTS levert de E-vitamines in hun natuurlijke vorm van d-alfa-tocoferol, omdat dit de manier is waarop het in voedsel wordt geproduceerd.

Onderzoek toont aan dat natuurlijke vitamine E een superieure biologische activiteit heeft, gemakkelijker wordt opgenomen en vastgehouden in het lichaam dan synthetische vitamine E.

De synthetische vorm wordt dl-alfa-tocoferol genoemd en is de goedkoopste en meest voorkomende in veel vitamine E-producten.

Er zijn wetenschappelijke studies die aangeven dat het kan helpen het welzijn van het hart te behouden, door te voorkomen dat de meervoudig onverzadigde vetten van het lichaam worden omgezet door oxidatie in verzadigde vetten, waardoor alle membranen worden beschermd, inclusief die van de longen en bloedvaten.

Vitamine E van LAMBERTS wordt geproduceerd in het Verenigd Koninkrijk op locaties die werken volgens de strikte GMP farmaceutische productienormen.

Onze vitamine E wordt gewonnen uit een natuurlijke plantaardige olie en wordt geleverd in gelatinevrije capsules.

Vitamine E is ook te vinden in plantaardige oliën, noten en zaden (zoals amandelen en zonnebloempitten), groene bladgroenten en volle granen.

Eigenschappen

  • Verwijzing5055148400569
  • MerkLamberts
  • SpectrumLamberts Vitaminas

Meningen van de klanten

Lamberts Natuurlijke vitamine E 400 IE 180 capsules

Natuurlijke vitamine E 400 IE 180 capsules

Jouw beoordeling

Zou je dit aanbevelen?