Mimasa Kuzu Boat 100 gr
Mimasa


Beschrijving
MIMASA kuzu komt uit de prefectuur Kagoshima op het eiland Kyushu, waar het al meer dan 100 jaar wordt verbouwd en nu 90% van de Japanse kuzu produceert. MIMASA kuzu is gemaakt van wortels die tussen de 5 en 10 jaar oud zijn en ongeveer 10 kg wegen. Deze eigenschappen zijn optimaal voor het produceren van de beste kwaliteit.
Kuzu haalt overtollig water uit de darmen en smeert ze: het verbetert de symptomen van diarree en obstipatie. Het herstelt de darmkracht zodat het de peristaltische bewegingen herstelt en een goede darmflora bevordert. Op deze manier is het vooral aangewezen voor constipatie van de verwijde darm als gevolg van overtollig fruit, suiker, koffie en kunstmatige dranken.
MIMASA kuzu wordt bereid door twee theelepels in een glas koud water te verdunnen en vervolgens ongeveer vijf minuten te koken, totdat het een gelatineuze, kleurloze of roze en bijna transparante consistentie krijgt. Het wordt op smaak gebracht met MIMASA biologische tamari of MIMASA biologische tamari-shoyu. In culinaire bereidingen wordt het vanwege zijn smakeloze smaak als natuurlijk verdikkingsmiddel gebruikt. Het kan ook worden verdund in koud water en worden toegevoegd tijdens de laatste paar minuten van het koken van soepen, groenten, stoofschotels, groentetaarten of cakes (het over het oppervlak verspreiden voordat het in de oven gaat).
MIMASA kuzu kan ook gebruikt worden als saladedressing of om onder andere vis te koken. De neutrale smaak past perfect bij elk zoet of zout gerecht en is dankzij zijn puurheid gemakkelijk verteerbaar. We kunnen een MIMASA umeboshi aan het preparaat toevoegen en het ook koken, wanneer we de lever willen stimuleren en constipatie willen helpen reguleren.
Kuzu haalt overtollig water uit de darmen en smeert ze: het verbetert de symptomen van diarree en obstipatie. Het herstelt de darmkracht zodat het de peristaltische bewegingen herstelt en een goede darmflora bevordert. Op deze manier is het vooral aangewezen voor constipatie van de verwijde darm als gevolg van overtollig fruit, suiker, koffie en kunstmatige dranken.
MIMASA kuzu wordt bereid door twee theelepels in een glas koud water te verdunnen en vervolgens ongeveer vijf minuten te koken, totdat het een gelatineuze, kleurloze of roze en bijna transparante consistentie krijgt. Het wordt op smaak gebracht met MIMASA biologische tamari of MIMASA biologische tamari-shoyu. In culinaire bereidingen wordt het vanwege zijn smakeloze smaak als natuurlijk verdikkingsmiddel gebruikt. Het kan ook worden verdund in koud water en worden toegevoegd tijdens de laatste paar minuten van het koken van soepen, groenten, stoofschotels, groentetaarten of cakes (het over het oppervlak verspreiden voordat het in de oven gaat).
MIMASA kuzu kan ook gebruikt worden als saladedressing of om onder andere vis te koken. De neutrale smaak past perfect bij elk zoet of zout gerecht en is dankzij zijn puurheid gemakkelijk verteerbaar. We kunnen een MIMASA umeboshi aan het preparaat toevoegen en het ook koken, wanneer we de lever willen stimuleren en constipatie willen helpen reguleren.
Eigenschappen
- Verwijzing8436032153506
- Hoeveelheid100 gr
- MerkMimasa
Meningen van de klanten
Mimasa Kuzu Boat 100 gr
