Mimasa Kuzu Bio 800 gr

Mimasa

61,04
Op voorraad
Koop één eenheid voor €61,04

  • 800 gr 61,04

Maak je bespaart pak

Verzending vandaag
Koop meer dan een eenheid en bespaar Meer producten, meer korting.

+ info

Betaal met PayPal.

Kuzu Bio 800 gr
Kuzu Bio 800 gr

Beschrijving

Kuzu is de uitgewerkte wortel van Pueraria Thumbergiana of Pueraria Hirsuta Matsum. De voorbereiding van de huidige kuzu is eeuwenlang vrijwel onveranderd gebleven. De kwaliteit van MIMASA Het is erg belangrijk dat de kwaliteit en zuiverheid van kuzu wordt gegarandeerd, tegen moderne imitaties op basis van meelwortel, zoete aardappel, maïs, enz. Die goedkoper zijn maar niet de effecten van het echte product veroorzaken. Aan de andere kant biedt de ecologische kuzu van MIMASA een volledige garantie, zonder mengsels van welke aard dan ook, dus de effecten zijn gegarandeerd. Gezonde toepassingen Het kuzu-afkooksel wordt traditioneel gebruikt om transpiratie te bevorderen en koorts te verlichten als u verstopt bent of griep heeft. Kinderen hebben een yang karakter, dus het neutrale karakter van kuzu is erg geschikt. Ontspannende kracht In Japan wordt kuzu ook gebruikt als spierverslapper en stimulator van de bloedcirculatie, waardoor de spierspanning wordt verlicht. Omdat deze smaakmaker ook isoflavonoïden bevat, helpt het bij problemen met betrekking tot de hersenvaten zoals hoofdpijn, oorsuizen, vermoeidheid van de ogen, irritatie, slapeloosheid, enz. Bovendien bevordert het verbruik de stabilisatie van het vegetatieve zenuwstelsel. Kuzu is ook effectief bij het verminderen van aanvallen en spasmen bij kinderen en stijfheid bij ouderen, omdat het het parasympathische zenuwstelsel ontspant. Bereidingswijze MIMASA biologische kuzu wordt bereid door twee theelepels in een glas koud water te verdunnen en vervolgens ongeveer vijf minuten te koken, totdat het een gelatineuze, kleurloze of roze consistentie krijgt en bijna transparant is. Het wordt gekruid met ecologische tamari van MIMASA of ecologische tamari-shoyu van MIMASA. In culinaire bereidingen wordt het vanwege zijn smaakloze smaak als natuurlijk verdikkingsmiddel gebruikt. Zo kan het ook worden verdund in koud water en worden toegevoegd tijdens de laatste minuten van het koken van soepen, groenten, stoofschotels, groentetaartjes of cakes (het op het oppervlak verspreiden voordat het naar de oven gaat). MIMASA biologische kuzu dient ook als dressing in salades of voor het koken van onder andere vis. De neutrale smaak past perfect bij elk zoet of zout gerecht en is dankzij zijn puurheid gemakkelijk verteerbaar. We kunnen een MIMASA umeboshi aan het preparaat toevoegen en het ook koken, wanneer we de lever willen stimuleren en constipatie willen helpen reguleren.

Eigenschappen

  • Verwijzing8436032153414
  • Hoeveelheid800 gr
  • MerkMimasa

Meningen van de klanten

Mimasa Kuzu Bio 800 gr

Kuzu Bio 800 gr

Jouw beoordeling

Zou je dit aanbevelen?