Weider Premium BCAA 8: 1: 1 + Lglutamine Blue Raspberry 500 gr

Weider

31,41
Op voorraad
Koop één eenheid voor €31,41
Laatste 4 eenheden beschikbaar.

  • 31,41

Maak je bespaart pak

Verzending en 23 sep. 2024
Koop meer dan een eenheid en bespaar Meer producten, meer korting.

+ info

Betaal met .

Premium BCAA 8: 1: 1 + Lglutamine Blue Raspberry 500 gr
Premium BCAA 8: 1: 1 + Lglutamine Blue Raspberry 500 gr

Beschrijving

Herstel en bescherming - Herstelcombinatie van BCAA's Glutamine met een vitamine B6-bonus - Met de beste bcaa-verhouding, 8: 1: 1

Na het bekijken van talrijke onderzoeken heeft Weider 8: 1: 1 BCAA Glutamine ontwikkeld, de beste formule voor de ontwikkeling van spiermassa. Het maakt niet uit welke sport je speelt.

Deze geweldige formule bestaat uit:

BCAA's: Dit zijn de essentiële en vertakte aminozuren Leucine, Isoleucine en Valine in een verhouding van respectievelijk 8: 1: 1. Ze hebben herstellende en energetische eigenschappen. Volgens de laatste studies initieert Leucine de processen van eiwitsynthese, maar het moet vergezeld gaan van het Isoleucine en het Valine om deze te kunnen uitvoeren. Vandaar deze nieuwe verhouding van 8: 1: 1 die een grotere relevantie geeft aan de leucine, de belangrijkste van de drie.
L-Glutamine: is een semi-essentieel aminozuur en komt het meest voor in het lichaam, fundamenteel voor de bescherming en het herstel van spierweefsel. Het helpt bij het herstel van zowel spiervezels (omdat het de eiwitsynthese bevordert) als het glycogeen dat tijdens training is uitgeput. Het verhoogt en verbetert ook de functie van het immuunsysteem en heeft ook antioxiderende effecten.
Vitamine B6: erg belangrijk omdat het vele functies heeft, waarvan een van de fundamentele is om bij te dragen aan het juiste metabolisme van eiwitten en glycogeen, vandaar het vitale belang ervan in de processen van spierherstel.

Wanneer moeten we het innemen?
Na de training: omdat het het herstel van spierschade veroorzaakt door intensieve aërobe en anaërobe training versnelt.

Voor de training: het beschermt de spiermassa omdat deze vier aminozuren in staat zijn om de energiecycli binnen te gaan door energie te leveren, zodat we ze kunnen gebruiken als anti-katabolica en de spiermassa kunnen beschermen als we ze voor en tijdens de training innemen. Ze voorkomen het gebruik van spierglycogeen en vertragen daardoor vermoeidheid. Dit feit is fundamenteel op momenten van een strikt dieet of definitie.

Eigenschappen

  • Verwijzing8414192312919
  • Hoeveelheid500 gr
  • MerkWeider
  • SpectrumWeider Aminoácidos

Meningen van de klanten

Weider Premium BCAA 8: 1: 1 + Lglutamine Blue Raspberry 500 gr

Premium BCAA 8: 1: 1 + Lglutamine Blue Raspberry 500 gr

Jouw beoordeling

Zou je dit aanbevelen?