Lamberts Biotine 500 mg biotine per capsule 90 capsules

Lamberts

15,58
Op voorraad
Koop één eenheid voor €15,58

  • 15,58

Maak je bespaart pak

Verzending en 23 sep. 2024
Koop meer dan een eenheid en bespaar Meer producten, meer korting.

+ info

Betaal met .

Biotine 500 mg biotine per capsule 90 capsules
Biotine 500 mg biotine per capsule 90 capsules
Biotine 500 mg biotine per capsule 90 capsules

Beschrijving

Deze vitamine werd in 1935 voor het eerst uit de eierdooier geïsoleerd en is te vinden in een grote verscheidenheid van gecombineerde vormen, zowel in dierlijke als plantaardige weefsels. Bij dieren wordt het opgeslagen in de lever. Biotine komt van bios, het Griekse woord leven. Het is een interessant lid van de vitamine B-familie. Het komt voor in veel voedingsmiddelen, zoals lever, sojaproducten, noten, haver, rijst, gerst, peulvruchten, bloemkool en volkoren.


Het is ook omdat het direct in ons spijsverteringsstelsel wordt geproduceerd en we het uit deze bron kunnen absorberen. Antibiotica en darmstoornissen kunnen hun normale productie echter onderbreken.


Dankzij de eigenschappen van biotine, als co-enzym, kun je deelnemen aan processen waarin koolhydraten en eiwitten worden gemetaboliseerd om de energie die ze bevatten vrij te maken en deel te nemen aan de productie van prostaglandines uit essentiële vetzuren.


Dit krachtige supplement biedt een totaal van 500μg biotine per capsule, een niveau dat moeilijk te vinden is in elke multivitamine. Het wordt gemaakt in het Verenigd Koninkrijk onder de strikte GMP farmaceutische productienormen.


Biotine draagt bij aan het proces dat energie vrijmaakt uit voedsel en normaal onderhoud van de huid, het haar en de slijmvliezen. Het ondersteunt ook de normale psychologische functie, het zenuwstelsel en het metabolisme van de macronutriënten.


Eigenschappen

  • Verwijzing5055148401610
  • MerkLamberts
  • SpectrumLamberts Aminoácidos

Meningen van de klanten

Lamberts Biotine 500 mg biotine per capsule 90 capsules

Biotine 500 mg biotine per capsule 90 capsules

Jouw beoordeling

Zou je dit aanbevelen?