Parlux 3200 Plus Fucsia Droger

Parlux

€148,86
-22%
116,84
Op voorraad
Koop één eenheid voor €116,84 Je bespaart €32,02
Laatste 3 eenheden beschikbaar.

  • 116,84

Maak je bespaart pak

Verzending vandaag
Koop meer dan een eenheid en bespaar Meer producten, meer korting.

+ info

Betaal met .

3200 Plus Fucsia Droger
3200 Plus Fucsia Droger

Beschrijving

De technologische restyling van de Parlux 3200® PLUS combineert de kracht die gepaard gaat met een nieuw zuigconcept, wat zorgt voor een stillere en snellere droging. Opnieuw ontworpen voor een nog professionelere ervaring. -Lichtgewicht; Door het gewicht van alle componenten te verminderen, is een uitzonderlijk lichtgewicht föhn gecreëerd voor gebruiksgemak. -Nieuw vacuüm: ontworpen om het drogen te optimaliseren door een grotere luchtstroom. Handig: ergonomisch handvat voor balans en gebruiksgemak. Uitgerust met 2 Parlux 3200 Plus-mondstukken: Uitgerust met 2 mondstukken die een veilige, nauwkeurige en snelle hechting mogelijk maken. Een voor een perfecte pasvorm van het haar en de andere voor een snelle droging
Parlux
De ideale partner om mee te werken aan de kant met de meest up-to-date kappers. Parlux voldoet aan de meest veeleisende behoeften, door het ontwikkelen van een breed scala aan professionele tools om de specifieke eisen van hoge prestaties en betrouwbaarheid te voldoen.
 
Een modern en dynamisch bedrijf dat innovatieve technologieën in de bouw, de installatie, het testen en ondersteuning op het gebied van professionele producten voor veeleisende en steeds veranderende klantenbehoeften.

Eigenschappen

  • Verwijzing8021233136214
  • MerkParlux

Meningen van de klanten

Parlux 3200 Plus Fucsia Droger

3200 Plus Fucsia Droger

Jouw beoordeling

Zou je dit aanbevelen?