Speick glans en volume shampoo 200 ml

Speick

5,46
Op voorraad
Koop één eenheid voor €5,46
Laatste 1 eenheden beschikbaar.

  • 200 ml 5,46

Maak je bespaart pak

Verzending vandaag
Koop meer dan een eenheid en bespaar Meer producten, meer korting.

+ info

Betaal met .

Speick glans en volume shampoo 200 ml
Speick glans en volume shampoo 200 ml

Beschrijving

Milde reinigers zuiveren zachtjes met een rijk schuim. Geselecteerde plantaardige actieve en hydraterende ingrediënten beschermen en versterken normaal haar voor een langdurige verbeterde structuur. Suikerbietenextract is een natuurlijke vochtinbrengende crème en verzacht en voorkomt dat het haar uitdroogt, versterkt en geeft het een zijdezachte glans en volume samen met tarwe-eiwitten.
Kostbare fairtrade arganolie van de Marokkaanse arganboom verbetert de doorkambaarheid en maakt het haar merkbaar zacht en soepel. Hoog-alpine Speick-extract van biologisch gereguleerde wilde oogst en een geurige mix van pure etherische oliën hebben een harmoniserend effect.

Bevat alleen natuurlijke conserveermiddelen in overeenstemming met door BDIH goedgekeurde richtlijnen voor natuurlijke cosmetica. Geen kunstmatige geur- en kleurstoffen. De shampoo is pH-neutraal, vegan en geschikt voor dagelijks gebruik.

Optimale verzorging na de shampoo: Speick Natural Active Shampoo en Conditioner - perfect uitgebalanceerde en complementaire actieve en hydraterende ingrediënten, die samen een zeer effectieve haarverzorging bieden.
Speick

Eigenschappen

  • Verwijzing4009800001206
  • Hoeveelheid200 ml
  • Hair typeAlle haartypes
  • Hair colorBlond, Bruin, Wit, Red hair, Black, Grijs
  • Hair shapesGlad, Gekruld, Golvend
  • MerkSpeick

Meningen van de klanten

Speick glans en volume shampoo 200 ml

Speick glans en volume shampoo 200 ml

Jouw beoordeling

Zou je dit aanbevelen?