Drasanvi Nutrabasics - Hyaluronzuur 30 capsules

Drasanvi

16,02
Op voorraad
Koop één eenheid voor €16,02

  • 16,02

Maak je bespaart pak

Verzending vandaag
Koop meer dan een eenheid en bespaar Meer producten, meer korting.

+ info

Betaal met .

Nutrabasics - Hyaluronzuur 30 capsules
Nutrabasics - Hyaluronzuur 30 capsules

Beschrijving

Hyaluronzuur is een polysacharide (suiker) met een structurele functie. Het is een viskeuze substantie die deel wordt van de huid, kraakbeen en gewrichten. Terwijl het samengaat met koolhydraatketens, creëert het een complexe spiraalvormige structuur met het vermogen om grote hoeveelheden water vast te houden. Hyaluronzuur werd voor het eerst ontdekt in de ogen van dieren en werd genomen uit hanenkammen of kippenborstjes.

Hoe te gebruiken

Neem één capsule per dag, bij voorkeur bij het ontbijt.

Packaging

Bevat 30 capsules, elk 516 mg.

Totaal gewicht: 15,48 g (0,53 oz.)

extra informatie

Hyaluronzuur afkomstig van bacteriële gisting

Het Hialuronzuur dat in de capsules van Drasanvi wordt gebruikt, is afkomstig van bacteriële gisting (Streptoccocus ssp) omdat het zeer vergelijkbaar is met natuurlijk Hyaluronzuur omdat ze een vergelijkbare grootte hebben.

Deze gisting is gemaakt op basis van een mengsel van sojameel, peptonen en koolstofbron ideale omstandigheden voor de vorming van hyaluronzuur. Drasanvi heeft voor dit product een uitstekende bron van hyaluronzuur gekozen die sterk lijkt op de oorspronkelijke. De geleverde hoeveelheid per capsule is 120 mg.

Geconcentreerde dosis, gemakkelijk in te nemen

Het gebruik van geconcentreerd droog extract en actieve ingrediënten stelt ons in staat dezelfde dosis in slechts één capsule te verstrekken.

Op plantaardige basis capsules

De capsules die we gebruiken zijn op plantaardige basis, gemaakt van hydroxypropylmethylcellulose en zijn gecertificeerd door de Vegetarische Vereniging. Hydroxypropylmethylcellulose wordt verkregen uit de cellulose die in verschillende plantstructuren wordt gevonden.

Eigenschappen

  • Verwijzing8436044513770
  • MerkDrasanvi

Meningen van de klanten

Drasanvi Nutrabasics - Hyaluronzuur 30 capsules

Nutrabasics - Hyaluronzuur 30 capsules

Jouw beoordeling

Zou je dit aanbevelen?