Bioderma Sebium Global Intenso 30 ml

Bioderma

21,81
Op voorraad
Koop één eenheid voor €21,81

  • 30 ml 21,81

Maak je bespaart pak

Verzending morgen
Koop meer dan een eenheid en bespaar Meer producten, meer korting.

+ info

Betaal met .

Sebium Global Intenso 30 ml
Sebium Global Intenso 30 ml

Beschrijving

Afkomstig van de nieuwste dermatologische ontwikkelingen, is Sébium Global de enige dermatologische behandeling op de markt die biologisch een talg reproduceert die vergelijkbaar is met die van een gezonde huid en het fysiologische proces vertraagt dat verantwoordelijk is voor de vorming van laesies en het onderhoud van acne. Sébium Global is dus de eerste behandeling die biologisch werkt op de oorzaken en gevolgen van ernstige onvolkomenheden.

Wat betreft de oorzaken, leert Bakuchiol's gepatenteerde exclusieve associatie en het Fluidactiv ™ patent de huid opnieuw hoe de kwaliteit van haar vetzuren te reguleren, om een talg te herstellen dat vergelijkbaar is met dat van een gezonde huid en effectief het uiterlijk van korrels en zwarte stippen te voorkomen.

Met betrekking tot de gevolgen reproduceert de associatie van actieve dermatologische referentiestoffen, AHA-esters, salicylzuur en citroenzuur de huidreiniging door korrels en mee-eters te verwijderen, terwijl zinkgluconaat, geassocieerd met enoxolon, verlicht en de roodheid geassocieerd met ontsteking vermindert.
Bioderma

Eigenschappen

  • Verwijzing3401360147508
  • Hoeveelheid30 ml
  • MerkBioderma
  • Gewicht142 kg

Meningen van de klanten

Bioderma Sebium Global Intenso 30 ml

Sebium Global Intenso 30 ml

Jouw beoordeling

Zou je dit aanbevelen?