Dr. Hauschka Revitaliserend masker 30 ml

Dr. Hauschka

29,05
Op voorraad
Koop één eenheid voor €29,05
Laatste 4 eenheden beschikbaar.

  • 30 ml 29,05

Maak je bespaart pak

Verzending morgen
Koop meer dan een eenheid en bespaar Meer producten, meer korting.

+ info

Betaal met .

Revitaliserend masker 30 ml
Revitaliserend masker 30 ml

Beschrijving

Revitalizing Mask biedt in slechts 20 minuten rustgevende verzorging en vernieuwing voor alle huidaandoeningen. Het uiterlijk van roodheid of vlekken is verminderd, poriën zijn zichtbaar verfijnd en de huid ziet er egaal en strakker uit. De huid gloeit met een gezonde uitstraling.

formulering:

Kweepeerzaad, anthyllis en kamille-extracten ondersteunen snel het vernieuwingsproces van de huid, helpen het vocht vast te houden, zichtbaar de poriën te minimaliseren en het uiterlijk van roodheid en irritatie te kalmeren. Verzorgende jojoba-, abrikozenpit- en tarwekiemolie verhelderen en egaliseren de huid.

Huid conditie:

Voor alle huidaandoeningen

Gebruik

Breng na het reinigen en verstevigen een royale hoeveelheid revitaliserend masker aan op het gezicht (inclusief het gebied rond de ogen), de hals en het decolleté. Verwijder na 20 minuten met een warme, vochtige doek. Voor het beste resultaat, aanbrengen terwijl de huid nog vochtig is van toner.

We raden aan om Revitalizing Mask één tot twee keer per week te gebruiken. Om uw huid met een vlekkerige of beschadigde huid of roodheid te verzachten, vult u uw dagcrème aan met Revitalizing Mask. Meng een kleine hoeveelheid van elk in je handpalm en breng het 's morgens als een dunne laag aan.
Dr. Hauschka

Eigenschappen

  • Verwijzing4020829007185
  • Hoeveelheid30 ml
  • MerkDr. Hauschka

Meningen van de klanten

Dr. Hauschka Revitaliserend masker 30 ml

Revitaliserend masker 30 ml

Jouw beoordeling

Zou je dit aanbevelen?