Dr. Organic Marokkaanse pure arganolie 50 ml

Dr. Organic

15,79
Op voorraad
Koop één eenheid voor €15,79

  • 15,79

Maak je bespaart pak

Verzending vandaag
Koop meer dan een eenheid en bespaar Meer producten, meer korting.

+ info

Betaal met .

Marokkaanse pure arganolie 50 ml
Marokkaanse pure arganolie 50 ml

Beschrijving

Arganzaden worden geselecteerd en koudgeperst om biologisch gecertificeerde virgin olie te produceren die klaar is voor gebruik in uw schoonheidsregime.

De olie is gemakkelijk geabsorbeerd, is niet vet en kan worden gebruikt om het haar te conditioneren terwijl het glans toevoegt en kroezen vermindert. Breng een paar druppels over je hele lichaam aan als een vochtinbrengende crème, breng aan op droge, schrale lippen of wrijf over je nagelriemen om ze te verzachten en te voeden.

Geschikt voor veganisten.

Hoe te gebruiken:

Haarrichtingen: voor droog, beschadigd haar, of om kroezen te verminderen en de natuurlijke glans te verbeteren, wrijft u eenvoudig een kleine hoeveelheid op nat of droog haar, beginnend bij de wortels en masseer tot de uiteinden. Laat het ongeveer 30 minuten intrekken en daarna shampoo. Voor beschadigd of zeer droog haar, een nacht laten staan.

Huid: Gouden vloeibare arganolie moet routinematig worden gemasseerd in de huid, nagels en lippen. Het is niet vettig en wordt snel opgenomen. Er is slechts een kleine hoeveelheid van ongeveer 2-3 druppels nodig, die met schone handen moet worden opgewarmd en voorzichtig met een vingertop op de huid moet worden gemasseerd met een cirkelvormige opwaartse en uitgaande beweging op de huid, voorzichtig gebieden.

Fantastisch als een vochtinbrengende crème voor dag en nacht gebruik, en kan worden gebruikt in combinatie met andere Dr Organic crèmes en lotions.

Bad: Voor een luxe bad moet ongeveer 2 tot 5 ml vloeibare gouden arganolie worden toegevoegd aan een beetje water voordat het bad volledig wordt gevuld om een gelijkmatige consistentie in het water te garanderen.

Dr. Organic

Eigenschappen

  • Verwijzing5060176674844
  • Hoeveelheid50 ml
  • Gewicht100 gr
  • MerkDr. Organic

Meningen van de klanten

Dr. Organic Marokkaanse pure arganolie 50 ml

Marokkaanse pure arganolie 50 ml

Jouw beoordeling

Zou je dit aanbevelen?