Fleurance Nature Revitaliserende dagcrème 50 ml

Fleurance Nature

17,10
Op voorraad
Koop één eenheid voor €17,10
Laatste 1 eenheden beschikbaar.

  • 17,10

Maak je bespaart pak

Verzending vandaag
Koop meer dan een eenheid en bespaar Meer producten, meer korting.

+ info

Betaal met .

Revitaliserende dagcrème 50 ml
Revitaliserende dagcrème 50 ml

Beschrijving

Onze huid wordt gedurende de dag blootgesteld aan tal van externe bedreigingen. Stress (een bron van vrije radicalen), vermoeidheid, verwarming, airconditioning, vervuiling en UV-straling kunnen allemaal leiden tot vroegtijdige veroudering. Royal Jelly revitaliserende dagcrème is een deskundige anti-aging en verstevigende behandeling die langdurige bescherming en hydratatie biedt.
Deze revitaliserende dagcrème combineert koninginnengelei met herstellende eigenschappen, gerichte actieve ingrediënten die een antioxidant schild vormen en 'ster'-actieve stoffen om huidveroudering tegen te gaan, hydratatie te bieden en het microreliëf glad te strijken.
Koninginnengelei, een van de meest voedingsstoffen van de natuur, helpt de bovenste huidlagen weer in balans te brengen en te revitaliseren, terwijl de elasticiteit behouden blijft en de vernieuwing van de huidcellen wordt bevorderd.
Goji, viooltje en duindoorn vormen in combinatie met natuurlijke vitamine E een beschermend antioxidantencomplex. Dit antioxidantschild helpt de cellen beter te beschermen tegen oxidatieve schade door vrije radicalen (UV-straling, vervuiling, etc.).
Beukenknopextracten zijn erkende actieve ingrediënten tegen veroudering, waarvan bekend is dat ze de celoxygenatie stimuleren en het microreliëf helpen verzachten. Ze voorkomen ook specifiek het verschijnen van rimpels en expressielijnen.
Aloë vera bevat voedingsstoffen en polysacchariden, bekend om hun vermogen om de opperhuid te hydrateren.
Deze revitaliserende dagcrème zorgt voor een uitstekende, langdurige hydratatie van de bovenste huidlagen. De huid voelt zacht en comfortabel aan, rimpels en fijne lijntjes worden verminderd en de teint is zachter. Deze formule creëert een “antiverouderingsschild”, ideaal voor de droge huid.
Met een lichte, subtiele geur en een rijke, soepele textuur kan deze dagcrème gebruikt worden in combinatie met regenererende nachtcrème van koninginnengelei.
90% van de vrouwen die dit product gebruikten, meldden een antirimpeleffect, waardoor de huid verfrist aanvoelde en er beter uitzag.
hydratatie van de bovenste lagen van de opperhuid
AANBEVELINGEN VOOR GEBRUIK:
- Gebruik 's ochtends op een schone, droge huid. Royaal aanbrengen over het hele gezicht en halsgebied.
- Masseer zachtjes met cirkelvormige bewegingen tot het volledig is opgenomen.
- Revitaliserende dagcrème met Royal Jelly. Cosmetische verzorging. 50 ml pot.
Fleurance Nature

Eigenschappen

  • Verwijzing3700211111652
  • Hoeveelheid50 ml
  • MerkFleurance Nature

Meningen van de klanten

Fleurance Nature Revitaliserende dagcrème 50 ml

Revitaliserende dagcrème 50 ml

Jouw beoordeling

Zou je dit aanbevelen?