Lacer Silk Dlcera, fluor en Triclosan 50 meter

Lacer

5,34
Op voorraad
Koop één eenheid voor €5,34

  • 5,34

Maak je bespaart pak

Verzending vandaag
Koop meer dan een eenheid en bespaar Meer producten, meer korting.

+ info

Betaal met .

Silk Dlcera, fluor en Triclosan 50 meter
Silk Dlcera, fluor en Triclosan 50 meter

Beschrijving

Dental Floss en Dental Tape zijn gemaakt van een nieuwe PTFE-vezel (polytetrafluorethyleen) bestaande uit een enkele streng die erg dun, sterk, zacht en flexibel is.

Dankzij de structuur beweegt de nieuwe PTFE-vezel gemakkelijk tussen de tanden en rafelt niet. Het heeft een hoge reinigingscapaciteit en zijn extreme zachtheid beschermt het tandvlees tegen laesies.

De nieuwe tandzijde van LACER is een belangrijk onderdeel van mondhygiëne. Ze bieden extra bescherming voor tanden en tandvlees.

Hun gehalte aan fluoride en triclosan helpt het tandglazuur versterken, cariës voorkomen en tandvlees beschermen. Ze elimineren ingelegde tandplak en sporen van voedsel in de kleinste openingen tussen de tanden en langs de tandvleesrand.

TANDZIJDE:

Met was, fluoride en triclosan. LACER Dental Silk is een belangrijk onderdeel van mondhygiëne. Het is geïndiceerd voor het verwijderen van bacteriële tandplak en sporen van voedsel tussen de tanden, waar conventionele tandenborstels niet kunnen komen.

TANDBAND:

Extra zacht met fluoride en triclosan. De tape-structuur zorgt voor een effectievere hygiëne in de kleinste openingen tussen de tanden.

Het bredere oppervlak reinigt beter in gebieden met tandplak. Het heeft een hoge reinigings- en hygiënecapaciteit (ook aangegeven voor beugels en rond implantaten). De extreme sterkte zorgt ervoor dat het niet rafelt. Omdat het zo zacht, flexibel en gemakkelijk te gebruiken is, beschermt het het tandvlees tegen schade.

TANDBLOEM:

Extra zacht met fluoride en triclosan. Voor hygiëne in zeer kleine openingen tussen de tanden. Het heeft een hoge reinigings- en hygiënecapaciteit (ook aangegeven voor beugels en rond implantaten). De extreme sterkte zorgt ervoor dat het niet rafelt.

Omdat het zo zacht, flexibel en gemakkelijk te gebruiken is, beschermt het het tandvlees tegen schade.
Lacer

Eigenschappen

  • Verwijzing8470003369336
  • MerkLacer

Meningen van de klanten

Lacer Silk Dlcera, fluor en Triclosan 50 meter

Silk Dlcera, fluor en Triclosan 50 meter

Jouw beoordeling

Zou je dit aanbevelen?