Q Pharma Laboratorios S.L.U. Androferti 60 enveloppen

Q Pharma Laboratorios S.L.U.

81,56
Op voorraad
Koop één eenheid voor €81,56

  • 81,56

Maak je bespaart pak

Verzending en 23 sep. 2024
Koop meer dan een eenheid en bespaar Meer producten, meer korting.

+ info

Betaal met .

Androferti 60 enveloppen
Androferti 60 enveloppen

Beschrijving

Het bevat een exclusieve en uitgebalanceerde formule op basis van carnitines, antioxidanten, vitamines en sporenelementen. De componenten van ANDROFERTI® dragen bij aan de normalisatie van vruchtbaarheid en voortplanting, het heeft ook een antioxiderende werking.

Geen van de componenten van ANDROFERTI® overschrijdt de referentiewaarde van voedingsstoffen vastgesteld door de Europese Unie.

Dosering: Vanwege de rijping van het sperma wordt het aanbevolen om ANDROFERTI® gedurende 6 maanden te gebruiken, hoewel het resultaat na 3 maanden zichtbaar kan worden.

Gebruik: De aanbevolen inname van ANDROFERTI® is twee sachets per dag, één envelop 's morgens en één' s avonds. Los de inhoud van de envelop op in een half glas water, sap of een ander koud drankje, roer tot het is opgelost. Vermijd warme dranken. ANDROFERTI® moet onmiddellijk worden ingenomen zodra het is opgelost. De uitdrukkelijk aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.

Het wordt aanbevolen om een routine in te stellen om ANDROFERTI® op een specifiek tijdstip 's ochtends en een ander' s nachts in te nemen. Om dit te doen, is het handig om het ontbijt in de ochtend- en avondmaaltijd te koppelen aan het diner. Voedingssupplementen mogen niet worden gebruikt als vervanging voor een gevarieerd en uitgebalanceerd dieet en voor een gezonde levensstijl. Buiten het bereik van kinderen houden. kleiner.

Eigenschappen

  • Verwijzing8470001509963
  • MerkQ Pharma Laboratorios S.L.U.

Meningen van de klanten

Q Pharma Laboratorios S.L.U. Androferti 60 enveloppen

Androferti 60 enveloppen

Jouw beoordeling

Zou je dit aanbevelen?