Sebamed Aloë Dermohydrating Gel

Sebamed

20,78
Op voorraad
Koop één eenheid voor €20,78

  • 200 ml 20,78

Maak je bespaart pak

Verzending morgen
Koop meer dan een eenheid en bespaar Meer producten, meer korting.

+ info

Betaal met .

Aloë Dermohydrating Gel
Aloë Dermohydrating Gel

Beschrijving

Elke persoon heeft een ander type huid, met hun eigen behoeften en onvolkomenheden. Daarom is het essentieel dat u bij het kiezen van uw producten voor dagelijkse verzorging, reiniging en hydratatie rekening houdt met de samenstelling en voordelen die elk product kan bijdragen aan uw huid.

Aloë Vera wordt beschouwd als een plant met helende eigenschappen die verschillende gezondheidsproblemen verlicht. Dat is de reden waarom Sebamed deze plant heeft gekozen als het belangrijkste ingrediënt voor zijn dermohydraterende gel. De Aloë Vera slaagt erin om een gevoel van frisheid en onmiddellijke hydratatie te geven. Bovendien zullen de voordelen van Aloë Vera een kalmerende en regenererende functie van de huid uitoefenen die erin zal slagen om de huid te revitaliseren en de gladheid te herstellen.

Dankzij de samenstelling van deze gel zal de natuurlijke barrière van bescherming van uw huid een extra ondersteuning hebben, waardoor het natuurlijke evenwicht van uw huid wordt behouden en verjongd.
Sebamed

Eigenschappen

  • Verwijzing4103040168238
  • Hoeveelheid200 ml
  • FormatGel
  • MerkSebamed

Meningen van de klanten

Sebamed Aloë Dermohydrating Gel

Aloë Dermohydrating Gel

Jouw beoordeling

Zou je dit aanbevelen?